Fel att vara intresserad av fitness och hälsa? | FitnessSarah

FitnessSarah

Annons

Fel att vara intresserad av fitness och hälsa?

Det finns dem få gångerna då jag faktiskt ger mig tid till att bry mig om vissa ologiska åsikter. Missförstå mig inte nu, det är mer att jag accepterar andras åsikter, men förstå dem gör jag däremot inte. Varför säga emot när man vet att det bara blir onödigt drama? Men så finns det dem gångerna då jag samtidigt inte kan vara tyst.

Jag såg nyligen att en träningskompis lagt ut en bild med texten: “– Jag kanske lägger för mycket tid på träning. Jag kanske bryr mig för mycket om vad jag stoppar i mig. Jag kanske är tråkig som aldrig följer med ut. Men du skulle se mig naken!” 
Funny right? Och nedanför hade en person svarat följande: “asså man måste kunna priotera båda! Skiter fullständig hur vältränad en människa är ! Kan man inte ha skoj och prioritera vänner så spelar de ingen roll hur bra man ser ut. Självupptagna idioter framför spegeln och på gymmet är fan i mej de värsta som finns !”

Okej, vad är det för självupptaget med att vara stolt över sin kropp? Jag ÄLSKAR fitness-människor, dem är så inspirerande! Tänk dig hur mycket du/dem sliter för sina kroppar? Äter nyttigt för att dem älskar den maten och resultatet det ger en. Alla vet ju hur det är i början, att nästan tvinga sig själv till gymmet, för att senare se tillbaka och beundra sig själv för sitt hårda arbete. Jag tycker inte alls det är självupptaget att visa upp sin kropp, det är bra att man är stolt över den! 

En del personer gillar utelivet medan andra gillar “gym-livet”. Det finns även dem som blandar allt – träning och party. 
För något år sedan älskade jag krogen och det såkallade livet. Det var härligt att försvinna in i alkoholens värld men baksmällan förstörde mina dagar. Människorna var även dem helt fantastiska. Men så kom det till en punkt då jag inte orkade mer, jag såg dess äckliga sida. Så istället prioriterade jag gymmet för att förverkliga mina mål och nu har jag lärt känna otroligt fina människor där. Och för mig är det roligt, det är socialt och samtidigt så slår inget den där känslan av att älska sin kropp.

Men åter igen, vi är alla olika. Är man en upptagen människa som älskar att ha “skoj” (vad definitionen av det än är) och att prioritera sina vänner non stop, it’s fine. Det är ens val och liv. Men samtidigt, älskar man träning och tar stolta bilder på sig själv, borde även det vara okej. 

respekt

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats