Bloggar bara för att "blogga". | FitnessSarah

FitnessSarah

Annons

Bloggar bara för att “blogga”.

Hej!
Jag ska vara ärlig med er. Det känns inte längre som jag bloggar ‘ärligt’ längre. Låter inte det lite konstigt att formulera sig sådär? Jo, men såhär är det:
Anledningen till varför jag älskar att blogga, speciellt om träning och hälsa, är för att jag drömmer om att inspirera andra. Att skriva om min träning är en dröm, att få jobba inom yrket som jag totalt älskar. Sedan är även skrivandet en dröm – tänk att få dela med sig av sin kunskap, sina erfarenheter? Insain! Jag vill vara en extra inspiration för folk som vill följa sina drömmar, visa att allt är möjligt och visa bilder och texter med motivationssyften. 
Sedan känns det inte rättvist att ni får en massa mobilbilder hela tiden med endast personliga inlägg. Dessutom, varför lägga upp bilder på outfits när jag sällan visar upp mina egna? 
Jag vill lära mig photoshop ännu mer och ge er finare inlägg och bilder. Inte bara skriva inlägg för att jag “måste”.

Ni får ursäkta min frånvaro de närmaste dagarna. Jag återkommer tidigast nästa vecka.

20140312_083708
Haha ja…påtal om mobilbilder ey?

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats