Månadens hiss & diss. | FitnessSarah

FitnessSarah

Annons

Månadens hiss & diss.

sarah hissarr

♥ Äldre människor på gymmet.
Den senaste tiden har jag börjat lägga märke till hur fantastiska dem är. Tänk er folk 50+ som man ständigt ser på gymmet, antingen köra ett pass eller gruppträning. Och ändå ger dem aldrig upp. De går omkring och är glada, kör sitt bästa och ger aldrig upp. Denna månaden hissas dem rejält! 

♥ Fitnessfestivalen 2014.
Again, detta är något av det roligaste som jag någonsin gjort. Ett konvent för fitnessfolk och andra träningsintresserade. Jag älskar det! Detta var mitt första event och det var obeskrivligt roligt. Undra om man ska till Stockholm nästa år?

♥ Teneriffa 2014.
I slutet av oktober och början av november var jag i Teneriffa och gömde mig från Sveriges kyla. Det var en otroligt härlig resa och något av det bästa som jag gjort. Rekommenderar alla att dra dit, biljetterna och boende går att hitta billigt!

SAM_0092
 

sarah dissarr

♥ The Hunger Games: Mockingjay del 1.
För ovanlighetens skull, var jag inte så jätte förtjust i Mockingjay del 1. Det är lite som en chock för mig eftersom jag har älskat den film/boktrilogin sedan den kom ut på bio. Böckerna är dessutom extraordinärt bra. Men ändå kändes den inte så märkvärdig. Efter att ha läst böckerna kändes det bara som om filmen var en “början” på något stort  och det är samtidigt självklart vid tanke på allt som händer i den andra delen. Men nej, det var ingen höjdare.

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats